Верижни трактори

Въпреки че Camso песни вече може да се намери на много OEM приноси в областта на АГ, канадската компания полага усилия, за да помогне на производителите на прехода текущите им колесни трактори, за да проследяват такива. С реализациите система Camso Track (CTS), операторите могат да премахнат своите трактори колела и да ги замени с четири коловоза системи Camso, себе си, в рамките на осем часа. В CTS предлага по-добра флотация, стабилност и сцепление за производителите.

„Това не е натрапчива към трактора; ние не искаме за всякакви промени, „казва Мартин Lunkenbein на Camso. „Пистите наистина заменят колелата на трактора.“

За разлика от конкурентите, на CTS е вярно болт-на система, която е към пазара в Северна Америка за първи път. Тя е създадена, за да се настанят в класа на трактори, които са около 300 к.с., така Magnums, T8s и 8RS са включени в това.

Наистина ли е толкова просто?

Фермерите знаят, че това не е лесна задача, за да се отстрани гуми за трактори, но с подходящо оборудване – като мотокар, бум, малък кран, или товарач – това е постижимо във фермата и без да плащат на някой друг да да помагат на трактора.

Замяната на гуми с CTS също е по-скъп, отколкото замяна колела на съчетаят с песни, тъй като там са четири, необходими за трактор системи и само две релсови системи, необходими за комбайни. Препоръчителната цена на дребно за CTS е $ 130.000.

ЗАЩО Превключи на ТРАКОВЕ?

Според Camso, подмяна на колела с трактори намалява налягането върху почвата с около 65%. С песни, това е като да имаш девет гуми на гърба на трактора и 11 колелата на предната. За да докаже, че Camso се прави опит да се покаже на производителите на науката зад най-големите претенции го прави за песни и системи писта.

За да започнете, компанията е създадена бездънни кофи за да даде възможност да се тества колко добре почвата поглъща вода след песни карат над него производителите. Земеделските производители могат да сравняват почвата се поглъщането от изкопаване на дупки в своите области, поставяне на кофата в дупката, и попълване на отмятат с вода, за да гледате колко бързо тя абсорбира в области, които никога не са били докосвани с оборудване, са имали колела карат над, или са имали песни карат над.

Компанията също така наскоро използва рентгенови лъчи, за да изглежда по-далеч в разликите между неговите собствени Camso писти и състезателни писти. Според Camso, това е писти са идеално прави и последователни кабели в кутията на каучук. Другите тествани пистите имат кабели, които развяват леко, което води до стрес за правите кабелите, които трябва да се компенсират колебанията.

„Кабелите са почти като на гръбначния мозък. Те са гръбнакът на една песен, така че ако това не се държи през цялото напрежение, което ние сме пускането в тази песен, тя не може да побере „, казва Lunkenbein.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *