Трактори, храна, технологии

Навлизаме официалния празник сезон, и докато тя започва с Деня на благодарността, за нашето семейство тя включва много голямо хранене през останалата част от годината (и популярна до тренировки по време на едно и също време). Аз съм далеч по-приятни, който обича да гледа предавания за готвене, и когато аз не съм пътува твърде много обичам да правя малко готвене себе си.

Аз също съм на науката и технологиите гайка, и адвокат, тъй като всеки, който е прочел този блог в миналото могат да свидетелстват. Напоследък имам шанс да присъстват Alton Браун ядете Science шоу на Бродуей. За тези земеделски производители, четете това, които не знаят кой Alton Brown е, че той е храна знаменитост който е създал показват добра яде (все още се излъчва по канал за готвене) и е автор на 8 готварски книги.

И защо ми пренесат Alton? Ами той е храна науката маниак на който обяснява всичко от това как мая работи, как течен азот може да подобри много лошо коктейл (аз няма да се разработят по това). Но в началото на шоуто му трябваше малко забавление с това да си „бог на храните“ и какво ще прави, ако това се случи. И имаше две коментари, които направи, че аз наистина се ползват, въпреки че седях в Ню Йорк, епицентърът на всички органични, без глутен хранене.

Първо, той коментира, че като „бог на храните“, че ще сложи край на израза фермата до масата. Като отбелязва, че „всички храни идва от фермата !!!“ Той обясни, че тази фраза, която той все пак е добре първите 100 пъти чу това, е просто глупост, тъй като всички храни трябва да се повдигне във ферми. Но добави, че в Ню Йорк за по-точна фраза ще бъде „обратно на камиона до масата.“ Като отбелязва, че „всички храни яде в ресторант в Ню Йорк дойде на гърба на камион за доставка.“

Като човек, който пътува много, мога да видя цялата маркетингова суетня най-големите ресторанти от „органичен“ глупости за „фермата до масата“. перспектива г-н Браун е освежаващо. Аз никога няма да погледне „фермата до масата“ по същия начин отново.

Второ, той каза, като „бог на храните“ всички пуйки ще имат четири бедрата (което ще означава също така четири палки), защото той казва, че е мястото, където всички аромата в Турция е и добави, че пуешки гърди не е добра храна. Макар че аз може да не са съгласни с това чувство, че е следващата му коментар аз наистина се ползват. „Разбира се, че ще отнеме генното инженерство, и аз нямам проблем с това!“ Не забравяйте, че той е храна науката маниак на, и той знае си неща.

Това беше освежаващо прекалено, тъй като никога не чуете храна знаменитост „нямат проблем“ с генетично инженерство храна. Ница.

Един коментар към “Трактори, храна, технологии”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *